УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Андрій Шкіль потрапив у серйозне ДТП

621
Андрій Шкіль потрапив у серйозне ДТП

Андрій Шкіль розповів "Обозревателю" все, що пам'ятає про ДТП, в яку він потрапив в ніч з суботи на неділю.

За його словами швидкість, з якою він їхав Дніпровською набережною, була невелика. За кількасот метрів від місця, де сталася ДТП, Шкіль зупинився на світлофорі, і не встиг набрати швидкість: «Я навіть на всяк випадок тримав ногу на гальмах, бо знав, що навпроти заправок небезпечне місце. Там часто розвертаються машини, і трапляються аварії».

Коли машина Шкіля наблизилась до заправки «Солікс», на його смугу дуже різко і швидко вискочив автомобіль. Удар прийшовся по дотичній. Як ми вже писали, автомобіль Шкіля врізався в задні праві дверці автомобіля.

Шкіль пам’ятає, що машину "почало крутити, вона ледь не перевернулася". Його так сильно вдарило об кермо, що подушка безпеки навіть розірвалася. Шкіля від найгрішого врятував ремінь безпеки.

За словами Андрія, він відстібнувся, відкрив дверцята автомобіля, але втративши свідомість, впав на проїжджу частину.

«Коли я опритомнів, лежу і дивлюся, як з машини, яку від удару викинуло на узбіччя, вилазить водій. Він кудись пішов. Навколо мене зібралася велика кількість людей, працівників двох заправочних станцій. Через натовп до мене протиснувся якийсь чоловік, що сказав: «Ти, братуха, прості!» Даїшник звернув увагу, що у нього руки в крові. Коли він попросив його документи, то з’ясував, що це якраз водій тієї машини, яка створила аварійну ситуацію».

Шкіль додав, що вже тоді звернув увагу, що поведінка цієї людини здалася йому неадекватною, і тому не здивувався, коли представники правоохоронних органів повідомили, що той був в нетверезому стані.

До речі, в автомобілі, шо постраждав, загинула 17-літня донька цього водія та його знайомий.

Шкіль відбувся доволі "легко": має забиття грудної клітини і струс мозку.

***

Працівники АЗС «Солікс» розповіли кореспонденту "Обозревателя" подробиці ДТП, в яку потрапив народний депутат Андрій Шкіль.

За словами одного з працівників мийки, автомобіль Mitsubishi, вирушаючи з заправки, намагався розвернутися на трасі, перетнув подвійну суцільну смугу, виїхав на зустрічну полосу, якою їхало авто Hyundai Андрія Шкіля.

Удар пройшовся в праві задні двері автомобіля Mitsubishi і був такої сили, що Mitsubishi вискочила на узбіччя, зламала один знак і погнула інший. За словами очевидців, один з пасажирів салону вилетів через скло.

Автомобіль Шкіля проїхав ще кілька метрів і зупинився. За розповіддю одного з працівників, Шкіль спробував вийти з машини і втратив свідомість.

Працівники мийки кажуть, що добре знають Шкіля, він часто миє у них машину.

За даними правоохоронних органів, кримінальну справу порушено не за фактом ДТП, а проти водія Mitsubishi громадянина Б., оскільки вже встановлено подвійне порушення ним правил ДТП: управління авто в нетверезому вигляді, а також виїзд через суцільну смугу на зустрічну.

З громадянина Б. взято підписку про невиїзд. "Інше було б надмірним, - сказало джерело, - адже людині треба поховати доньку, яка з його ж вини загинула в ДТП".

Андрія Шкіля врятували подушки, а жінка і дитина з іншої машини загинули.

Згідно інформації, отриманої з родини Андрія Шкіля, травми які отримав нардеп не важкі. Це - лише забій грудної клітини та струс мозку.

Шкіль зараз знаходиться при свідомості - його врятували захисні подушки.

Щодо обставин аварії, родичі нардепа повідомляють, що неочікувано, перед машиною Шкіля на зустрічну смугу виїхав автомобіль. Зіштовхнення відбулося буквально в лоб.

В автомобілі їхала сім’я з чоловіка, жінки та їх повнолітньої дитини. Жінка та дитина загинули на місці, а водій раптово втік з місця події. Невдовзі його затримали правоохоронці. Родичі народного депутата припускають, що той був напідпитку.

***

Сегодня ночью в дорожно-транспортном происшествии пострадал народный депутат Украины Андрей Шкиль.

Как сообщили УНИАН в Департаменте связей с общественностью МВД Украины, ДТП произошла в полночь 1 апреля на улице Днепровская набережная. Вследствие ДТП погибли двое людей и еще двое – травмированы. Среди травмированных - народный депутат Украины Андрей Шкиль.

Работники милиции при осмотре места поисшествия установили, что водитель автомобиля Мitsubishi-proton (киевлянин, 1963 г.н.), двигаясь по Днепровской набережной в направлении ул. Березняковской, в районе АЗС «Солекс», выполняя левый поворот через двойную сплошную линию горизонтальной дорожной разметки, не дал преимущество в движении автомобилю Нyndai Grandeur, за рулем которого находился А.Шкиль, который двигался навстречу, вследствие чего произошло столкновение.

Во время ДТП двое пассажиров (1960 г.р. и 1989 г.р.) автомобиля Мitsubishi погибли на месте происшествия.

А.Шкиль с телесными повреждениями доставлен в отделение политравмы Киевской городской больницы №17.

Обстоятельства и виновники происшествия будут установлены после проведения всех необходимых экспертиз.

Довідка:

Андрій Шкіль - Народний депутат, член фракції БЮТ.

Фото с сайта una-unso.org